CPF Logo

MOTO Services – Leigh Delamere

MOTO Services – Leigh Delamere Case Study

Approximate Project Value:   £200,000

Specific Areas of Work:          Bespoke Counters/Housing, Flooring, Ceilings and Decoration

What we did:

CPF in partnership with Lockhart Catering Design undertook a comprehensive strip-out of existing floor coverings and servery counters.  These were neatly concealed from the remaining dining areas with clean and tidy hoarding panels which manage the working areas safely and efficiently, additional graphics were supplied by the client to advertise on the customer side of the hoarding panels.

The old flooring was replaced with several different vinyl tiles/planks by Expona Design and Karndean Van Gogh. We have also fitted sections of Polyflor Polysafe standard flooring behind the counters and in back of house kitchen area.  The front of house flooring was laid in chevron and diagonal formation to the designer’s specification.

A combination of crackled glaze tiling and steel trims were put to good effect on the rear servery wall. CPF fitted all items and managed the decoration work to new and existing walls.

The new servery counters manufactured in-house by CPF constructed in hard wearing melamine faced MDF have been finished in a Karndean Van Gogh vinyl flooring tile.  The eclectic vinyl colours/styles of the front counter complement the laminated faux cupboard return section and the Corian Deep Mink worktops.  The steel detailing is also carried over to the main counter, used to trim the crackled graze tiling to the centre feature section. The counter as a whole is emphasised and improved by the use of UV bonded glass display cases with LED strip lighting below and also on the underside of the worktop.

The counters are all expertly combined with various items of hot and cold food display units varying from soup kettles, Ceran hotplates and large chilled wells.

CPF built all partition walls in the area and replaced existing ceiling with a clean white suspended ceiling. CPF also installed a brick panel wall to create the designers required look.

CASE STUDIES

LATEST NEWS

NEWSLETTER

Complete the form below to sign up to our newsletter.